Infobrev juli 2024

Stort tack till alla som deltog på föreningsstämman den 24 juni 2024.

Den nya styrelsen består nu av

Ordförande Tanja Forss

Vice ordförande Jens Ankargrip

Kassör Alexandra De Geer

Sekreterare Therese Nord

Ledamot Thomas Tallenberg

Ledamot Reidar Bygren

Vi tackar för förtroendet och tackar de avgående styrelseledamöterna för allt arbete ni bidragit med i föreningen.

 

Vi kommer behöva söka efter ny kassör då nuvarande önskar lämna sitt uppdrag den 30 september 2024.

Vi behöver därför ert engagemang att välja fram en kassör till föreningen.

Uppdraget som kassör innebär bland annat att betala fakturor, ha kontakt med den ekonomiska förvaltaren, gå igenom budget, underhållsplan och hålla koll på ekonomin i föreningen samt ha kontakt med revisorn inför årsstämman.  Om du eller någon du vet skulle passa till rollen hör av dig till oss i styrelsen på info@brftravgatan.se

 

På årsstämman lyfte boende önskemål om att styrelsen går ut med information om det behövs hjälp med något i området. Styrelsen tar tacksamt emot hjälp med gräsklippningen under sommarperioden för våra gårdar. Vi har egen åkgräsklippare som används och om någon är intresserad av att hjälpa till hör av er till oss per mail info@brftravgatan.se med era kontaktuppgifter, namn och telefonnummer, för att få mer information om när och var klippning behövs.

 

Det har kommit till vår kännedom om att putsen och en del fasader i trä har börjat se slitna ut och vi ser gärna att man gör felanmälan på detta till Fenix. Utifrån hur föreningens ekonomi ser ut behöver vi se över kostnaderna och göra en genomgång av vad som behöver prioriteras och sätter upp en plan för att kunna åtgärda detta.

 

Vi vill även påminna om att detta är ett fordonsfritt område och om man kör in sitt fordon är det viktigt att tänka på hastigheten och att det endast är till för i- och urlastning.

 

Ytterligare ett sätt för föreningen att spara på kostnader är att digitalisera infobreven igen till att dessa läggs upp på hemsidan samt finnas tillgängliga att läsa på anslagstavlorna i området.

Vi förstår att det är önskvärt att få dessa i pappersformat och vi hoppas på förståelse för att styrelsen försöker göra det bästa vi kan för att föreningens ekonomi ska bli bättre.

 

Vi i styrelsen önskar er en trevlig sommar.