Infobrev december 2023

Hej!

Extrastämman är nu avklarad och vi välkomnar Alexandra DeGeer som ny kassör, Thomas Tallenberg som ledamot och Stathis Andrianopoulis som suppleant. Tack till er boenden som tog er tid att komma till extrastämman.

På extrastämman fick styrelsen önskan om mer information till boenden. Så styrelsen kommer att ha informationsträffar för boenden 2 gånger om året i samband med städdagen. Då kan man komma och träffa styrelsen och få information om vad som händer i området samt tid för frågestund. Mer information kommer när vårstädningen närmar sig. Välkomna önskar styrelsen! Styrelsen ser fram emot detta och tror på ett gott samarbete med er boenden.

Hemsidan är under rekonstruktion och kommer bli klar i januari. Där kommer även mer information ges. Styrelsen ser fram emot en bättre och mer uppdaterad hemsida och hoppas att boenden kommer se denna förändring som något positivt.

Tyvärr så är föreningens ekonomi fortfarande ansträngd. Vilket innebär att det kan komma att ske ytterliggare avgiftshöjningar under 2024. Kommer med mer information så fort styrelsen vet mer.

Den tekniska och ekonomiska förvaltningen sköts av Fenix Fastighet AB. Felanmälan görs enklast genom att gå in på deras hemsida www.fenixab.se och välj knappen Felanmälan. Akuta fel (även jour) görs på telefon 08-208 208. Fenix kontor finns på Husarvägen 4.

Påminner att vi ej har tillgång till messenger längre. Fenix eller Brf Travgatans mail är där ni når oss vid frågor och funderingar.

Nycklar och taggar tillhandahålls av Fenix.

Felparkerade bilar anmäls till ISecure AB på telefon 08-353030. Detta är ett bilfritt område. Vilket innebär att man EJ får parkera i området eller utanför sin bostad. Man får packa i och ur bilen. Men absolut inte parkera. Ser man parkerade bilar kan man ringa till ISecure och felanmäla detta.

Kameror finns på våra parkeringar. Vilket känns tryggt då en hel del har hänt med bilar.

God fortsättning och gott nytt år Önskar Styrelsen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *