Nya lås på soprummen och frågeformulär om parkeringar

Styrelsen i Brf Travgatan jobbar kontinuerligt med flera projekt samtidigt. Idag vill vi informera om två av våra pågående projekt.

Inom de närmaste veckorna kommer låsen på soprummen att bytas ut mot ett nytt system med nyckelbrickor. Anledningen till att vi byter ut de gamla låsen är flera. Vi har haft problem med att vissa av låsen ibland har kärvat och inte alla boenden har kunnat komma in. De gamla låsen har haft samma utformning väldigt länge och många nycklar har kommit på villovägar. Med det nya systemet är det enklare och billigare att ersätta förlorade nycklar/nyckelbrickor. Styrelsen kommer göra sitt yttersta för att denna övergång skall gå så smidigt som möjligt och vi ber er hålla koll på hemsidan för mer info.

 

Imorgon tisdag kommer alla boenden få ett frågeformulär om hur vi ska fortsätta utvecklingsarbetet kring våra parkeringsplatser. Styrelsen behöver veta hur de boenden ställer sig till carports, elstolpar och laddstolpar. Vi är en förening och det styrelsen gör skall främja medlemmarna och gå i linje med vad vi alla som bor på Travgatan önskar och vill ha ut ur vårat område. Just för att vi ska kunna göra det på bästa sätt så kommer detta lilla frågeformulär komma, vi ber er att fylla i och lämna i brevlådan på Travgatan 6.